radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDilluns, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dilluns, 18:00-19:30
Home Cultura Menys participants a la gimcana nocturna de Palafolls

Menys participants a la gimcana nocturna de Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 612 0

Aquest cap de setmana s’ha celebrat una nova edició de la popular gimcana nocturna de Palafolls. Una activitat que es desenvolupa en cotxe i on els participants han hagut de fer front a diverses proves al llarg del recorregut marcat per l’organització.

A l’edició d’enguany cal destacar que el nombre de participants ha baixat. Hi ha hagut un total de 25 persones inscrites, que han accedit a la gimcana en 5 vehicles. Recordem que l’any passat van ser 8 els cotxes participants.

Aquest és un fet que des de l’organització s’atribueix a les activitats paral·leles que es realitzaven en altres municipis. Tot i això se n’ha fet una valoració positiva de l’activitat. Tal i com ha assenyalat David Alenyà, membre de La Puput.

En acabar les proves i després del lliurament de premis, la gimcana nocturna de Palafolls va finalitzar amb un sopar.