radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Cultura Malgrat de Mar està de Festa Major

Malgrat de Mar està de Festa Major

COMPARTEIX-HO
, / 653 0

Pep Plaza dóna el tret de sortida als actes de la Festa Major Sant Roc 2015 a Malgrat de Mar. El conegut actor i humorista protagonitzarà el pregó, que es farà aquest divendres al parc de Can Campassol del municipi.

Un primer cap de setmana farcit d’activitats com una trobada de gegants, la popular cantada d’havaneres, una gimcana nocturna i un correfoc. D’aquest inici de Festa Major a Malgrat de Mar també destaca el primer torneig de futbol 7, que es disputarà al llarg de tot el cap de setmana i on hi participen un total de 20 equips. Sant Roc 2015 compta amb actes consolidats, però enguany cal parlar d’algunes novetats com per exemple l’elecció de l’Hereu i la Pubilla, una tradició que es remunta 37 anys enrere i que ara es vol recuperar.

Albert Cuní, regidor de Cultura i Festes al consistori malgratenc, ha assenyalat la voluntat de la seva regidoria de convertir la Festa Major de Malgrat de Mar en un esdeveniment inclusiu, on tothom hi participi i s’hi senti representat.

La Festa Major de Malgrat de Mar finalitzarà el dia 17 d’agost.