radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
Entrades exhaurides per la Festa dels Empestats de Malgrat de Mar
, / 842 0 0

Entrades exhaurides per la Festa dels Empestats de Malgrat de Mar

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Entrades exhaurides per la Festa dels Empestats de Malgrat de Mar

El passat 24 de juliol l’organització posava a la venda les 550 entrades per participar com a públic d’aquesta ruta teatralitzada que recrea un moment molt concret de la història, l’epidèmia de la Pesta Negra que va tenir lloc durant el segle XVII, i com va afectar el municipi malgratenc.

Les entrades es van posar a la venda a les 6 de la tarda, i en qüestió de mitja hora ja se n’havia venut més de la meitat. A ¼ de 8 de la tarda l’organització tancava la paradeta amb la seguretat que el proper 14 d’agost la festa comptarà de nou amb gran afluència de públic.

La venda d’entrades tenia programats tres dies més, però finalment no caldrà, ja que cal limitar les inscripcions a l’activitat per tal de mantenir la qualitat de l’espectacle.

En els propers dies l’organització de la festa dels empestats farà pública una relació de les dades estadístiques dels participants inscrits, on se’n detallaran les edats, la procedència i la seva participació en les edicions anteriors.

En un comunicat els organitzadors agraeixen a la ciutadania la confiança que dipositen any rere any en aquesta celebració, que, segons han explicat,  ha estat molt ben acollida i cada any ha exhaurit les localitats.

En part, atribueixen aquesta gran participació al fet que la Festa dels Empestats compta amb la implicació de diversos col·lectius i entitats del municipi, que col·laboren tant en les tasques prèvies a la celebració com en el dia de la culminació de tota la feina, engegada a principis d’any amb la redacció del guió que articula, en funció d’un eix temàtic, totes les escenes incloses dins la ruta teatralitzada.