radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Mobilitat Talls de circulació intermitents al C/ Josep Capdevila de PLF

Talls de circulació intermitents al C/ Josep Capdevila de PLF

COMPARTEIX-HO
, / 802 0

Noves restriccions de trànsit als carrers de Palafolls per obres de millora. En aquest cas es tracta del C/ Josep Maria Capdevila, per on no es podrà circular des de les 8 del matí i fins les 7 de la tarda.

Segons la Policia Local, aquesta restricció de trànsit s’allargarà entre un mes i mig i dos mesos, en funció de com avancin els treballs.

Tot i que el carrer s’obri de nou a la circulació cada dia a partir de les 7 de la tarda, la Policia Local recomana precaució a l’hora de circular-hi, ja que els treballs poden provocar algun petit sot, o la vorera podria quedar molt alta.

Per tal de minimitzar les molèsties als veïns, les obres s’aniran fent en diferents fases, treballant per trams, els que queden entre cruïlla i cruïlla del carrer.

D’altra banda, l’empresa de subministrament d’aigua Sorea informa que ja han acabat els treballs de renovació de les xarxes d’aigua dels carrers de Baix i Girona, engegats amb la finalitat de millorar el rendiment i l’eficiència de la xarxa d’aigües del municipi.

 

x copia