radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Política Discrepàncies al ple per la participació institucional a la fundació del Molí d’en Puigvert

Discrepàncies al ple per la participació institucional a la fundació del Molí d’en Puigvert

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 774 0

Un dels punts més controvertits del ple de constitució de l’ajuntament de la setmana passa va ser la representació de l’ajuntament a la fundació privada, que a dia d’avui està participada en un 33,3% per la COPAL, la cooperativa de pagesos, entitat que gestiona les botigues outlet d’Inditex a Palafolls, en un 33,3% per la Comunitat Terapèutica del Maresme i en un 33,4%, per l’Ajuntament de Palafolls. Dolos Agüera serà la representant institucional, en substitució de Josep Ribas, que ho havia fet des de sempre. L’oposició considera que la gestió d’aquest organisme és opaca, i demanen que s’inclogui un nou representant, que recauria en un regidor al marge de l’equip de govern.

L’alcalde, Valentí Agustí, va anunciar en la seva intervenció que el patronat ha acceptat la seva renúncia com a membre del patronat, al·legant consideracions personals.

Per la seva banda, el cap de l’oposició, Francesc Alemany, d’ERC, va assegurar que mai han entès la participació de l’alcalde en aquest òrgan, que han catalogat d’obscur.

Per la seva banda el PP va insinuar que l’alcalde podria estar cometent un delicte per aquesta incompatibilitat.

En relació amb aquesta fundació, l’alcalde va aprofitar per explicar que recentment el Molí d’en Puigvert obrirà una nova botiga i també que Massimo Dutti ampliarà les seves instal·lacions al nostre municipi.

El passat divendres ERC i EUiA van protagonitzar una picabaralla per un escrit dels republicans, on retreien a l’equip de govern que no els tingués en compte, i els acusava d’anar en direcció contrària a l’assoliment de la transparència.