radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Últims dies per presentar-se com a jurat pel concurs de focs de Blanes

Últims dies per presentar-se com a jurat pel concurs de focs de Blanes

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1161 0

És el segon any que aquest certamen inclou la possibilitat de poder formar part del jurat popular, que contribuirà a les comissions especialitzades a triar quina de les empreses participants serà mereixedora del primer premi.

Aquesta va ser una de les novetats que es va estrenar en el concurs de l’any passat, i que, segons explica l’ajuntament, va tenir una molt bona acollida, a causa de la gran tradició que hi ha al darrere del concurs, que fa més de quatre dècades que se celebra, coindicint amb la festa major de Santa Anna, al mes d’agost.

El veredicte del 45è concurs s’emetrà en base a les votacions que efectuen 8 membres de la Comissió Tècnica i uns altres 40 del Jurat Popular. Igual que ja es va fer l’any passat, 12 dels components del Jurat Popular s’escolliran entre totes aquelles persones que tinguin ganes de fer-ho per iniciativa pròpia, per la qual cosa cal que s’inscriguin per aspirar a ser escollits. La resta de membres del Jurat Popular (28) els escull la Comissió Tècnica, que tria candidats que sàpiguen fer una bona avaluació del concurs.
Per poder fer de Jurat Popular, el termini per inscriure’s s’ha obert avui dijous 25 de juny, i s’esgotarà el proper dijous 2 de juliol a les tres de la tarda. Posteriorment a què s’hagin fet totes les inscripcions, s’efectuarà un sorteig per destriar les 12 persones que passaran a formar part del Jurat Popular.
La sol·licitud es pot fer per internet, però per aquelles persones interessades que no disposin d’internet, es podrà recollir el formulari imprès a les dependències de Cultura i Festes, on s’hauran de lliurar en mà.