radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal 11 intoxicats a la piscina d’un hotel de Malgrat de Mar

11 intoxicats a la piscina d’un hotel de Malgrat de Mar

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 945 0

Els afectats, la meitat dels quals són menors d’edat, i van ser traslladats als hospitals de Calella i Blanes ja han estat donats d’alta, segons explica Ona Malgrat. La Policia Local ha informat a través de les xarxes socials que s’ha procedit a clausurar i precintat les piscines com a mesura cautelar. A més a més,l’ajuntament malgratenc i també el departament de Sanitat de la Generalitat hauria obert una investigació per determinar les causes de l’accident, que encara no estan del tot clares.

Els incidents, pels quals un total d’11 persones han quedat ferides de consideració lleu per intoxicació amb clor, es van produir ahir al migdia a l’Hotel Europa Splash de la població veïna, un dels establiments hotelers que es troba situat al passeig marítim. Segons el sistema d’Emergències mèdiques, la intoxicació es va produir cap a un quart de quatre de la tarda, i tot sembla indicar que la causa de tot plegat ha estat un mal funcionament de la màquina que subministra aquest producte desinfectant.

Aquest incident se suma al produït a principis de mes a Illa Fantasia, a Vilassar de Dalt, on hi va haver un brot d’urticària lleu que va afectar prop de 140 menors d’edat, que van presentar símptomes i van haver de ser tractats amb antihistamínics.