radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Comarcal L’ajuntament de Malgrat presenta el nou cartipàs municipal

L’ajuntament de Malgrat presenta el nou cartipàs municipal

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 873 0

El nou alcalde de la població, el socialista Joan Mercader, va signar ahir el decret on els 9 regidors que formen el govern municipal es distribueixen les diferents responsabilitats i regidories.

Regidors del govern de Malgrat. Foto Ajuntament de Malgrat

Regidors del govern de Malgrat. Foto Ajuntament de Malgrat

Segons expliquen, han creat quatre grans àrees de treball, que comprenen un total de 9 regidories diferents. Aquestes àrees temàtiques, totes elles coordinades per membres del grup del PSC, són: Territori i Sostenibilitat, de la qual s’encarregarà Óliver Sánchez-Camacho, Serveis Personals, entre els quals hi ha la regidoria de Promoció Econòmica, estarà sota la custòdia de Raquel Martín i Serveis generals i econòmics, tutelada per Isabel Ortiz. Aquests tres regidors, tots ells regidors per primera vegada, formaran part de la Junta de Govern Local, juntament amb l’alcalde i dues representants de Junts x Malgrat. La darrera àrea,  que porta per nom Cultura, Joventut i Habitatge la portarà el també socialista Albert Cuní.

El grup municipal de Junts x Malgrat, ostentarà dues tinències d’alcaldia, la primera, per la seva cap de llista, Carme Ponsa, que durà les carteres de Turisme, Comerç, Indústria, Pagesia, Recursos Humans i Règim intern. Mireia Castellà, nova 5ª tinent d’alcalde, portarà també la cartera d’Urbanisme.

L’alcalde, Joan Mercader, té també la responsabilitat sobre la Policia Local, Seguretat Ciutadana, Protecció Civil, entre altres.

Enguany l’ajuntament malgratenc estrena noves regidories respecte en darrer mandat, entre les quals, Igualtat i Gent Gran, que portarà Sònia Viñolas, i Comunicació i Participació Ciutadana i Transparència, que recau en la figura del propi alcalde.