radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Policial - Judicial Detenen a Lloret un capo del narcotràfic relacionat amb la màfia calabresa

Detenen a Lloret un capo del narcotràfic relacionat amb la màfia calabresa

COMPARTEIX-HO
, / 959 0

La Guàrdia Civil el considera com a màxim responsable d’un grup de narcotraficants que subministrava cocaïna a la màfia calabresa. Es tracta d’un home de 39 anys i nacionalitat italiana, que seria l’encarregat d’adquirir importants partides de droga a càrtels colombians.

Paral·lelament, a Itàlia s’han detingut 34 persones que serien les encarregades de repartir la cocaïna al centre d’Europa. Tots ells serien membres d’un conegut clan mafiós i i estan acusats d’intentar introduir a Itàlia quatre tones de cocaïna, intervinguda en diferents fases i operacions.

El detingut dirigia el grup des de Lloret de Mar on també s’han fet dos registres domiciliaris, a més d’un tercer a Barcelona. Es van intervenir una pistola municionada, quatre vehicles d’alta gamma, 20.000 euros ocults en un dels vehicles, joies i documentació relacionada amb els fets investigats, entre d’altres

L’operació es va iniciar el desembre del 2014 després que la Guàrdia Civil interceptés un veler procedent de Sud-Amèrica a 40 milles al sud de Tenerife amb 725 quilos de cocaïna.

L’organització italiana introduïa la droga a través del Port de Goia Tauro de Calàbria, i des d’allà la venien a Centre Europa.