radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » Avui comencen les festes del barri de St Lluís

Avui comencen les festes del barri de St Lluís

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 939 0

Els actes de celebració començaran aquest mateix divendres amb el pregó de festes, que anirà a càrrec dels propis membres de l’organització, l’entitat Forrock. El seu portaveu, Aleix Asuar, explica que el pregó servirà per presentar aquesta associació i els seus objectius.

11391446_10205768543766747_1051525381337512707_n

Cartell de les festes

Acte seguit, a les 11, tindran lloc els concerts dels grups musicals Plan Destroy i Suc de Civada, tots ells amb representació palafollenca i Acid Fire, un grup de l’Hospitalet. Els concerts es faran a la pista d’atletisme de la Figuerassa.

Dissabte al matí la jornada començarà esportiva, amb unes mini-olimpiades enfocades als nens i nenes del nostre municipi, on s’hi farà proves d’atletisme i diversos jocs tradicionals. A migdia, hi haurà la botifarrada popular i ja, a la tarda, jocs de cucanya darrere l’antiga fàbrica El Forroll. L’organització recupera aquesta activitat tradicional després d’uns anys sense fer-se.

A les 5 de la tarda hi haurà una exhibició de graffitis, que faran dos joves professionals d’aquesta tècnica vinguts des de Pineda de Mar.

La jornada festiva seguirà amb el sopar popular, on hi haurà ball, i a partir de les 11 de la nit, la festa Forrock, amenitzada per un DJ. Asuar explica que des de l’organització han procurat cobrir els interessos de tots els públics: nens, joves i grans.

Diumenge els actes es centraran a la Figuerassa, i de bon matí els veïns de Sant Lluís començaran a coure les sardines de la sardinada popular. Per commemorar el dia de Sant Lluís, a migdia es farà una paella popular i a la tarda, l’exhibició – concurs d’Skate donarà per acabades les activitats de la fesa del barri. Les inscripcions es podran fer el mateix diumenge.