radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Breus CiU i SOM Tordera presenten demà el pacte de govern

CiU i SOM Tordera presenten demà el pacte de govern

COMPARTEIX-HO
, / 698 0

El projecte de futur d’aquestes dues formacions polítiques porta per nom “Tordera: feina, participació i procés” i vol ser un reflex de les polítiques que, diuen, s’emprendran en els propers 4 anys. Amb aquest pacte, els dos regidors de SOM (ICV i Podem) entren a formar part del govern municipal, i sumats,als 7 representants de CiU, s’arriba a la majoria absoluta. Aquest pacte ha decebut al PSC, que no enten els motius de SOM i ERC assegura que no acabaran el mandat junts. L’acte de presentació es farà divendres a les 11 del matí, davant l’ajuntament.