radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Breus Calella presenta una guia gastronòmica

Calella presenta una guia gastronòmica

COMPARTEIX-HO
, / 616 0

La presentació de la guia, que porta per nom “Calella. Moments de Gastronomia” s’ha fet aquest matí a l’Ajuntament. Es tracta d’una nova eina divulgativa, que s’incorpora a les ja existents al municipi, i que neix amb la voluntat de difondre a nivell turístic i també, entre els propis conciutadans calellencs, l’actual oferta turística i de restauració amb què compta la ciutat. L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha assegurat que calia posar en relleu aquesta oferta gastronòmica, i donar projecció als professionals que estan al capdavant dels establiments culinaris calellencs.