radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Política Valentí Agustí torna a ser investit alcalde de PLF

Valentí Agustí torna a ser investit alcalde de PLF

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1822 0

Dissabte van prendre possessió del seu càrrec els 13 nous regidors que composaran els càrrecs electes de l’Ajuntament de Palafolls pel mandat 2015-2019.

Tots ells van presentar les credencials i van prometre o jurar el càrrec, el que comporta complir les funcions com a regidors amb lleialtat al rei i a la constitució. Tots els regidors del PSC i de C’S van prometre el càrrec, el regidor del PP el va jurar, mentre que ICV i ERC van prometre per imperatiu legal. Els republicans a més, com en altres municipis, van afegir estar al servei del Parlament i del President per l’autodeterminació de Catalunya . Així ho feia el republicà Jordi Villaret.

Un cop constituït  el consistori es van presentar els candidats a l’alcaldia. Se’n van presentar 3; Valentí Agustí, Francesc Alemany i Martí Victòria. El socialista va rebre 7 vots, 4 el republicà,  1 del de Ciutadans i un vot en Blanc, pel que Agustí va ser proclamat alcalde de PLF pels propers 4 anys, gràcies al vot dels socialistes i el suport conegut d’ICV-EUiA.

Dels 13 regidors actuals 6 es van estrenar dissabte, pel que hi ha hagut una destacada renovació de cares. Els socialistes aporten 3 persones noves, ERC 2 i l’última nova incorporació és la del cap de llista de C’s.

El regidor més jove és el republicà Jordi Villaret, de 37 anys, i el més gran, el propi alcalde de PLF Valentí Agustí, amb 65.