radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Cultura Últims dies per recollir entrades per la Mirada del Poeta de Tordera

Últims dies per recollir entrades per la Mirada del Poeta de Tordera

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 568 0

L’acte central de la quarta edició d’aquest esdeveniment cultural que cada dos anys homenatja un poeta diferent es durà a terme el proper divendres dia 12. Per assistir-hi cal recollir unes entrades, que són gratuïtes, i que es poden demanar a la Biblioteca Municipal o bé al Teatre Clavé.

La Mirada d’aquest any està centrada en l’obra En Quarantena del poeta gironí Narcís Comadira i tindrà com a punt d’inici la Biblioteca.

A partir d’aquí, el públic,  que estarà acompanyat per un grup de guies-actors, podrà veure diverses intervencions artístiques que tindran lloc en els espais que configuren l’itinerari físic d’aquesta edició de La Mirada del poeta: entre ells, diversos carrers del municipi, el Teatre Clavé, la Plaça de l’Ajuntament, i Parc de la Sardana, on finalitzarà tota la performance.

En total, dues hores de passejada en què hi participaran més d’un centenar de voluntaris tant a títol individual com diversos col·lectius del municipi.

La passejada del 12 de juny posarà punt i final als actes de La Mirada del poeta 2015, un projecte conjunt de l’Ajuntament de Tordera, la Fundació Teatre Clavé i la Biblioteca de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona, i que va començar amb una lectura de poesia amb la presència del mateix autor.