radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Breus L’ajuntament de Tordera desmenteix que hi hagi nens torderencs intoxicats a l’Ebre

L’ajuntament de Tordera desmenteix que hi hagi nens torderencs intoxicats a l’Ebre

COMPARTEIX-HO
, / 723 0

El consistori ha emès aquest matí un comunicat desmentint la informació difosa al “Matí de Catalunya Ràdio” on s’afirmava que nens d’una escola de Tordera havien patit una intoxicació alimentària en una casa de colònies al delta de l’Ebre. El consistori recorda que no hi ha cap escola de Tordera que estigui de colònies al delta i que la informació no és correcte. L’alarma s’ha donat perquè el departament de Salut investiga l’origen d’una intoxicació alimentària de 16 nens i nenes i dues mestres d’una escola de Vilobí d’Onyar que estaven de colònies al delta de l’Ebre. Les altres escoles que estaven en aquesta casa de colònies eren de Sitges i Tortosa.