radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El PregonerDijous, 14:04 -15:00

i després

Ona MaresmeDijous, 15:00-18:00
Inici » Gran participació dels escolars a la Diada de la lectura de Pineda

Gran participació dels escolars a la Diada de la lectura de Pineda

COMPARTEIX-HO
, / 642 0

La Diada de la Lectura en Veu Alta és una activitat inclosa dins del Pla Lector Municipal que es va presentar en la darrera edició de Sant Jordi i que preveu programar activitats al llarg de quatre anys. La matinal s’ha celebrat de 10 a 13 hores a l’escenari de la plaça Espanya i hi han estat convidades a participar totes les escoles pinedenques per posar en pràctica aquest homenatge a la lectura. Uns 350 alumnes han assistit a l’acte a la plaça Espanya, fent el seguiment de les lectures, o bé llegint els textos escollits per cada centre educatiu.