radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Home Economia Naturex anuncia el tancament de la seva planta a PLF

Naturex anuncia el tancament de la seva planta a PLF

Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 2974 0

L’empresa, líder en ingredients naturals procedents de vegetals, ha informat als seus accionistes de la reorganització de la seva activitat farmacèutica industrial.

naturexx

La planta de Naturex a PLF. Foto: Google Earth

Una reorganització que vol racionalitzar i optimitzar les capacitats del grup, o el que és el mateix fer-la més rendible.

Ara com ara, Naturex té tres plantes industrials a Europa dedicades a l’extracció d’ingredients farmacèutics actius. Unes factories que van entrar al grup després que l’empresa adquirís altres companyies.

La planta de PLF, que es troba al polígon d’en Puigverd, va ser adquirida després que Naturex es quedés l’empresa Borgonya l’any 2011.

4 anys després l’empresa ha anunciat el tancament de la seva planta al municipi i la que té a Milà, amb la voluntat de centralitzar la seva activitat a França.

La planta del nostre municipi, per la seva configuració estructural, només produeix productes farmacèutics i productes semiacabats  que s’han d’acabar  a les factories de Milà o de França. Això fa que la planta del Poligon d’en Puigverd, no sigui rendible. La companyia assegura que  necessitaria una gran inversió per fer-la rendible i que tot i així tindria encara una capacitat limitada. Davant d’això han decidit tancar-la. Un tancament que es farà efectiu al 3r trimestre de l’any, és a dir a la tardor. Això implicarà l’acomiadament dels 34 treballadors.

Naturex, però, assegura que “acompanyarà” els seus actuals treballadors afectats perquè puguin “avançar cap a un nou projecte professional”, per tal de limitar les conseqüències socials del tancament de la fàbrica.