radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Breus Calella canvia la Festa Major per evitar que coincideix amb les Eleccions catalanes

Calella canvia la Festa Major per evitar que coincideix amb les Eleccions catalanes

COMPARTEIX-HO
, / 1943 0

La Festa Major de la Minerva de Calella començarà el divendres dia 18 de setembre i acabarà el dimecres dia 23, igual que la Fira de Calella i l’Alt Maresme. Fins ara el govern municipal apostava per acabar la Festa Major i la Fira el diumenge 27 de setembre malgrat la convocatòria anunciada per Artur mas d’Eleccions a la Generalitat. Ara, però, s’ha fet un canvi de dates, consensuat amb els grups a l’oposició. En un inici tots els grups polítics calellencs estaven convençuts que era millor traslladar els actes una setmana abans i el govern municipal va entendre els seus arguments, els comparteix, i finalment ha  establert el canvi de dates.