radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimecres, 16:00-17:00
Home Comarcal Campolier perd la majoria a Sta Susanna i perilla la seva continuïtat

Campolier perd la majoria a Sta Susanna i perilla la seva continuïtat

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1071 0

L’Històric alcalde, Joan Campolier ha perdut la seva majoria absoluta després de gaudir-la molt còmodament en totes les legislatures passades. Campolier, amb el seu nou partit, Ara i Sempre Santa Susanna, va aconseguir 5 del 11 regidors. Les altres 4 forces sumen 6 representants, i no es descarta un gran pacte per desbancar al polèmic Campolier de l’alcaldia. Els contactes ja van començar durant la campanya electoral.

Junts Fem Santa Susanna (JFSS-E), adscrits a ICV, té dos regidors, Ciutadans, amb dos més, i CiU i ERC, amb un cadascun.

El cap de llista de Junts, Carles Caño, assenyala al diari El Punt-Avui que la decisió d’apartar a Campolier  fa temps que es madura i que només és qüestió de temps. Assegura que el es mereix una renovació democràtica.

ERC, una de les forces que s’estrenaran en el consistori susannenc, confirma les converses però posa el fre a l’acord definitiu, ja que encara falta determinar com s’estructurarà el nou govern i quins suports acabarà tenint.

Joan Campolier va valorar molt positivament el resultat electoral de la nova llista que encapçala i afirma que la ciutadania l’ha legitimat per continuar com a alcalde. Aliè a les possibles aliances contra el seu mandat, Campolier assegura que iniciarà aviat la roda de contactes amb tots els partits que han obtingut representació per intentar assolir un pacte de govern.