radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Policial - Judicial Busquen una jove de Malgrat desapareguda aquest cap de setmana

Busquen una jove de Malgrat desapareguda aquest cap de setmana

COMPARTEIX-HO
, / 1357 0

tamaraEs diu Tamara i va desaparèixer aquest dissabte al vespre quan es va enfadar amb la família i va marxar de casa. L’endemà diumenge es corrobora que encara era a Malgrat i que va ser vista a l’estació de trens on va agafar un tren destinació a BCN. Aquí es perd el rastre de la jove, de només 13 anys.

Els Mossos d’Esquadra s’encarreguen de la recerca de la jove. Els pares demanen l’ajuda  de qui pugui donar més informació i distribueixen les fotografies a través de les xarxes socials.

Doncs justament aquest cap de setmana s’ha trobat a PLF un home de Mataró amb alzheimer que havia desaparegut des de dijous.

L’home havia sortit de casa seva, a la zona de la Via Europa de Mataró a fer una volta i va desaparèixer.

Els familiars havien interposat una denúncia tant als Mossos d’Esquadra com a la Policia de Mataró, i demanaven fer difusió de la desaparició per trobar-lo, però poques hores després s’informava de la troballa de l’home.

Els Mossos d’Esquadra el van localitzar a PLF, tot i que es desconeix com l’home, de 64 anys, va acabar arribant al nostre municipi. L’home es va localitzar a la zona de Ciutat Jardí el matí del divendres, unes 15 hores després de la denuncia de la desaparició.