radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Política Eleccions Municipals 2015 RP fa una amplia cobertura informativa de les eleccions

RP fa una amplia cobertura informativa de les eleccions

COMPARTEIX-HO
, / 1255 0

Després d’aquest butlletí informatiu per  seguir l’obertura dels col.legis i les primeres hores de votacions i cap a  2/4 de 2 del migdia farem un especial informatiu amb les primeres dades de participació oficial i amb les principals incidències del matí i les declaracions dels candidats a PLF.

A quarts de 7 farem un segon butlletí especial amb les dades de participació .

Estudi Mòbil de Ràdio Palafolls a Les Ferreries pel programa especial de les 20h

Estudi Mòbil de Ràdio Palafolls a Les Ferreries pel programa especial de les 20h

A les 8 del vespre, i en directe a Les Ferreries, seguirem l’escrutini de les eleccions municipals a PLF amb connexions amb els col.legis i centres electorals, entrevistes amb els candidats i caps de campanya i  amb el minut a minut dels resultats a PLF.

Hi haurà una pantalla gegant a les ferreries per fer el seguiment de l’escrutini i el ball de regidors a temps real.

Un ampli desplegament humà i tecnològic permetrà aquesta amplia cobertura que culminarà tot el seguiment electoral realitzat per aquesta emissora, que ha cobert tots els actes polítics, amb informació diària a l’antena de la ràdio, al web i amb comparatives de programes i la realització de 2 debats, l’últim anit al teatre amb unes 150 persones de públic.