radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Política Eleccions Municipals 2015 El PP rebaixarà l’IAE a les empreses que contractin aturats i donarà espais industrials a les que vulguin venir

El PP rebaixarà l’IAE a les empreses que contractin aturats i donarà espais industrials a les que vulguin venir

COMPARTEIX-HO
, / 615 0

Alguna de les receptes dels populars per incentivar la contractació d’aturats passen per bonificar aquesta contractació en una rebaixa de l’IAE. Així creuen que les empreses s’animaran a agafar nous treballadors provinents de les llistes d’atur.

A més els populars asseguren estar en contacte amb empreses multinacionals interessades en instal.lar-se a PLF. Segons Óscar Bermán, els populars volen donar sol industrial a aquestes empres per tal de reduir l’atur al poble.

Segons Bermán, ja s’han instal·lat algunes empreses al municipi, però tot i ser grans empreses requereixen de pocs treballadors, cosa que no permet rebaixar l’atur al poble.

Per ajudar als aturats, els populars proposen crear l’IBI social, amb reduccions del 50% pels aturats de llarga durada. En matèria tributària proposen també la congelació d’impostos durant 2 anys i els dos segünets una rebaixa de la pressió fiscal.

Avui l’entrevista política serà al candidat popular Oscar Bermán.