radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Política Eleccions Municipals 2015 Iniciativa aposta per la joventut per regenerar la política

Iniciativa aposta per la joventut per regenerar la política

COMPARTEIX-HO
, / 769 0

La formació considera que cal aquest canvi generacional per afrontar el futur amb força. La mitjana d’edat dels seus primers 4 candidats a la llista és de 31 anys. Juan Andrés Osorio demana als votants que mirin  la llista abans d’anar a les urnes diumenge per que hi vegin regeneració.

Sobre l’enquesta publicada ahir per RP, els ecosocialistes consideren que no és representativa i recorden que sempre els han donat el mateix resultat de 0 o 1 regidor i que sempre n’han tingut un.

ICV-EUiA ha valorat com a positiu el pacte de govern que han mantingut aquests últims 4 anys amb el PSC, perquè “els han ensenyat a governar”, però lamenten no haver sabut explicar tota la feina feta aquest mandat.

El candidat ecosocialista ha explicat que les assemblees del PSC i d’ICV-EUiA s’han reunit per valorar el pacte i no amaga que també s’ha parlat del futur passat el 24M, tot i que diu que caldrà esperar a saber els resultats per parlar de pactes.

Osorio, que ha assegurat que hi ha partits a PLF amb moltes ganes de fer fora als socialistes de l’alcaldia, ha tancat la porta ja a un possible pacte amb el PP.

La formació aposta per la política al carrer, trepitjant la població i coneixent de primera mà les preocupacions dels ciutadans i demanen més força i presència al consistori per  poder ser incisius i decisius a l’hora d’aplicar polítiques socials.

Osorio creu que cal remunicipalitzar el servei d’aigua o de la llum, per fer cooperatives de consumidors per abaratir despeses i no convertir-los en un negoci.

Osorio xifra en un màxim de 900€ de cost la seva campanya electoral i dubta que els altres partits tinguin aquest topall.

Entorn a la campanya, el candidat ecosocialista considera que cal presentar projectes realistes