radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Política Eleccions Municipals 2015 El PP demana l’oportunitat de governar i assegura que els socialistes no tenen projecte

El PP demana l’oportunitat de governar i assegura que els socialistes no tenen projecte

COMPARTEIX-HO
, / 795 0

 

Els populars afirmen que aquests últims 4 anys, el govern local no els ha escoltat i han refusat totes les propostes o iniciatives que han presentat, tot i que el PP és la 2a força al consistori.

El seu alcaldable, Óscar Bermán considera que el PSC no té projecte pel poble i que només ven la condició de metge del seu cap de llista per aconseguir vots, per tot plegat reclama una oportunitat de demostrat el que poden fer els populars.

En un acte de campanya a Sta Maria, els populars van assegurar a més que l’actual govern no ha fet res per rebaixar l’atur del nostre municipi. El PP proposa rebaixar l’IAE a les empreses que contractin palafollencs en atur, a banda de rebaixar alguns impostos locals.

Diu Bermán que PLF és un dels pobles que més paga d’impostos.

A banda de rebaixar la pressió fiscal, el popular també es compromet a baixar el dèficit i el deute municipal.

En matèria sanitària els populars sol.licitaran una base d’ambulàncies i proposen millorar  les instal.lacions del CAP de salut, augmentar el nombre de metges, fer atenció domiciliaria i  té el projecte de fer arribar els primers auxilis a les escoles locals.