radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Breus Aquest cap de setmana es farà el càsting pel Pregó de PLF

Aquest cap de setmana es farà el càsting pel Pregó de PLF

COMPARTEIX-HO
, / 761 0

El càsting i la reunió informativa es durà a terme el proper dissabte, a les 4 de la tarda a l’edifici MiD, i servirà per donar més detalls sobre la història que explicarà el pregó d’aquest any i que girarà al voltant de la vida del grup musical Mecano.

A més a més, es farà el càsting per repartir els papers disponibles de la millor manera possible. Tractant-se d’un musical, l’organització demana la participació de tothom qui tingui habilitats a l’hora de cantar, ballar o actuar. Recorden però que la prova no és, en cap cas, per determinar qui pot i qui no participar, sinó que la voluntat és distribuir els participants en funció de les seves habilitats i necessitats de l’organització.

Tot i que la història parteix del guió original de l’exitós musical, el text ha estat adaptat per fer-lo més curt i també per donar-li entitat palafollenca.