radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimecres, 00:00-01:00
Home Política L’editor del diari Cafè amb Llet es presentarà com a candidat de Podem per les eleccions autonòmiques

L’editor del diari Cafè amb Llet es presentarà com a candidat de Podem per les eleccions autonòmiques

COMPARTEIX-HO
, / 732 0

El 27 de setembre hi ha previstes eleccions autonòmiques.  La candidatura d’Albano Dante, cofundador i coeditor de la revista ‘Cafe amb llet, que comparteix amb Marta Sibina, té l’aval de la cúpula del partit per concórrer a les primàries que decidiran la persona que encapçalarà el procés cap als comicis al Parlament.

De fet, està previst que aquest procediment es dugui a terme entre l’última setmana de maig i la primera de juny, immediatament després de les eleccions municipals.

 

Dante i la revista són coneguts per haver denunciat els  casos de corrupció en la gestió de la sanitat pública, amb la situació dels hospitals de Calella i Blanes com a tema estrella que el va treure de l’anonimat fa una dècada.

També ha estat partícip de la plataforma Procés Constituent, i s’ha implicat a més en nombroses campanyes de l’esquerra alternativa. L’última per denunciar els nocius efectes que en la seva opinió generarà el Tractat de Lliure Comerç i Inversions.