radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Societat Els alumnes de 6è de Mas Prats estrenen el musical “Ballem l’última?”

Els alumnes de 6è de Mas Prats estrenen el musical “Ballem l’última?”

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 945 0

Els nens i nenes de sisè de primària de l’escola palafollenca han estat treballant intensament, fins i tot aprofitant les seves hores d’esbarjo, per presentar al nostre municipi una proposta musical que agrupa algunes de les escenes més conegudes d’aquest format teatral. La professora de l’escola i una de les impulsores d’aquesta iniciativa Imma Bigas ha explicat quin ha estat el procediment que han seguit per triar les cançons que s’interpretaran al musical.

A l’espectacle hi participaran una seixantena de nens, ja sigui dalt de l’escenari o a baix, fent altres tasques com les d’acomodador o de la venta d’entrades. De fet, n’hi ha que hi participaran en més d’una modalitat, cantant, ballant o interpretant algun dels personatges de les diferents escenes.

Les entrades, que s’han pogut comprar anticipadament, també es podran adquirir el mateix dia de les representacions, que seran aquest dijous a les 7 de la tarda i demà divendres, una hora més tard, a les 8 al Teatre municipal. Tindran un preu de 3€ i els diners que s’aconsegueixin aniran destinats al finançament de les colònies que fan els alumnes de sisè de l’escola Mas Prats, a final de curs.

Aquestes representacions, a més, suposaran la reobertura del Teatre Municipal després de mesos de treballs per tal de substituir l’antiga coberta, que estava malmesa. El teatre, però, encara no està del tot enllestit, i falta el condicionament interior i la instal.lació dels sistemes de sonorització i climatització definitius.