radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Medi Ambient Organitzen a Palafolls un taller per aprendre a compostar

Organitzen a Palafolls un taller per aprendre a compostar

Medi Ambient

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 781 0

L’àrea de medi ambient de l’Ajuntament proposa aquest cap de setmana aprendre a auto-compostar les restes vegetals del jardí, el pati o les restes de verdures quan es cuina per tal d’obtenir-ne un compost que ha de servir com adob per les nostres plantes.

El curs tindrà una durada de dues hores, i es durà a terme el proper dissabte a les 10 del matí. Es farà una xerrada informativa sobre quin és el procediment per poder fer compost a casa d’una manera senzilla. El procés de compostatges convertirà les deixalles orgàniques que generem a casa en adob per les plantes. El tècnic de Medi Ambient de l’ajuntament de Palafolls, Oriol Bassa, ha recordat que des del consistori treballen per fomentar aquesta iniciativa, amb una reducció del 15% de la taxa d’escombraries a aquells que puguin demostrar que fan compost a casa seva.

Bassa ha explicat que a dia d’avui la campanya de conscienciació “Jo reciclo l’orgànica”, engegada el desembre al nostre municipi, comença a donar resultats, tot i que encara estem per sota de la mitjana comarcal pel que fa la recollida de residus orgànics.

El taller de compostatge de dissabteestà dirigit tan a persones que ja composten a casa seva i vulguin saber-ne més coses o resoldre alguns dubtes com a persones que volen iniciar-se en aquesta pràctica sostenible. El curs és gratuït i es durà a terme a la sala de plens de l’Ajuntament

Els interessats cal que formalitzin la seva inscripció a la recepció de l’Ajuntament o enviar un correu electrònic a bassaivo@palafolls.cat indicant nom i cognoms, adreça i telèfon mòbil.