radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Política Eleccions Municipals 2015 El PP intensifica els porta a porta i proposa  la figura dels vigilants del Parc

El PP intensifica els porta a porta i proposa  la figura dels vigilants del Parc

COMPARTEIX-HO
, / 633 0

Els populars estan aprofitant els dies d’entre setmana per acostar-se als ciutadans fent campanya porta a porta visitant diferents barris de la nostra vila. Dilluns van fer campanya pels carrers del barri de St Lluís i ahir van fer el mateix pel centre de la nostra vila. De fet el cap de setmana també ho van fer per Sta Maria i per Mas Reixach. I és que una de les prioritats del PP és fer arribar el seu missatge de canvi per PLF.

En les visites els populars entreguen un extracte de les seves propostes per al proper mandat. Una d’elles és l’adequació i el manteniment dels parcs cada 15 dies. Denuncien el mal estat dels parcs i jardins locals  i es comprometen a un major manteniment.

També proposen la contractació de nou personal municipal per instaurar la figura dels Vigilants de Parcs. Seran els encarregats de la neteja dels parcs del nostre municipi i que a més també controlaran la seguretat, ja que hauran de tenir coneixements de primers auxilis.

En Matèria d’urbanisme i seguretat, els populars també proposen l’eliminació dels semàfors d’entrada a PLF i proposen la instal·lació d’una rotonda convencional.