radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu NitDijous, 21:00 -21:30

i després

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00-23:00
Home Cultura Les preinscripcions per l’Escola de Música ja es poden fer online

Les preinscripcions per l’Escola de Música ja es poden fer online

Cultura Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 873 0

Aquesta opció és la principal novetat que s’instaura enguany. Per tal d’agilitzar els tràmits amb els alumnes, pares, mares i tutors, l’escola de música i dansa posa a disposició dels interessats un formulari web, per evitar desplaçaments que facin innecessaris. Així, només s’haurà de gestionar de manera presencial la matriculació definitiva dels alumnes, que es podrà fer de l’1 al 12 de juny.

El formulari de preinscripció s’ha posat en marxa aquest dilluns, i es mantindrà obert durant dues setmanes, fins el dia 22. És en aquest termini en què  els interessats a cursar algunes de les disciplines que s’ofereixen des del centre municipal poden fer arribar a la coordinació de l’escola la selecció dels estudis d’instruments que volen impartir de cara al curs 2015-2016, així com les agrupacions vocals i instrumentals de les que volen format part o les disciplines de dansa on es volen apuntar, entre altres opcions. logocurs15-16preincripcionsweb

La segona fase del procés començarà al juny, moment en què els preinscrits hauran de validar la seva petició lliurant la documentació requerida i signant les respectives autoritzacions.

L’Escola municipal de Música i Dansa imparteix des de fa anys assignatures de música per a petits i grans que van des de la sensibilització per alumnes de P3, P4 i P5; el llenguatge musical; la coral infantil, juvenil i per adults; diverses modalitats de dansa, com ara clàssica i contemporània; instruments com l’acordió, el piano, el clarinet, el flabiol, el tible, el fiscorn o el contrabaix entre altres.

Convé remarcar que enguany només s’acceptarà la preinscripció online, i que només es farà de forma presencial la matriculació definitiva al centre, la del mes de juny.