radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Cultura Gospel Viu comparteix cartell amb Rosario, Bustamante i Serrat a l’Arts d’Estiu de Pineda

Gospel Viu comparteix cartell amb Rosario, Bustamante i Serrat a l’Arts d’Estiu de Pineda

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 837 0

El conjunt de gospel palafollenc serà entre els artistes que actuaran al festival, que ha estat presentat a Barcelona aquesta setmana.

Les actuacions es faran els divendres de juliol i agost a l’Espai Sant Jordi, que es troba al centre de la població i està preparat per acollir 1.200 persones cada nit.

The Gospel Viu Choir, el conjunt palafollenc amb gran repercussió nacional, portarà a Pineda el seu original concepte d’urban gospel amb l’espectacle Non Stop Gospel. Serà el dia 14 d’agost a les 22h. Les entrades ja es poden comprar a un preu anticipat de 12€.

L’organització ha triat per inaugurar el festival l’espectacle del baialor Rafael Amargo, que presentarà el proper 3 de juliol el seu espectacle Al aire, que pren com a punt de partida el flamenc, però incorpora altres estils i modalitats de dansa.. També hi actuaran el grup Blaumut i Joan Dausà, Andrea Motis i Chamorro Big Band i l’humorista Goyo Jiménez.

El festival contempla l’actuació de grups i cantants amb molts èxits i una gran trajectòria a l’esquena, com ara Serrat, que portarà la gira Antologia desordenada, espectacle amb què celebra els seus 50 anys de carrera, amb la particularitat que deixarà que el públic esculli el repertori que tocarà a cada actuació, cosa que es pot fer al web de l’artista. També presentaran disc Rosario i David Bustamante, però l’Arts d’estiu vol donar veu a altres propostes més noves, com la d’Andrea Motis i Joan Chamorro, que han creat un espectacle escrit exclusivament pel festival pinedenc.

El festival Arts d’Estiu Costa Barcelona, que s’ha presentat aquesta setmana a Barcelona, combina diferents disciplines artístiques com la música, la dansa, el teatre, la màgia o l’humor amb propostes per a tots els públics i edats en un ambient proper i familiar.

 

Web de l’Arts d’Estiu