radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » Aspronis renova el conveni de col·laboració amb els pescadors de Blanes

Aspronis renova el conveni de col·laboració amb els pescadors de Blanes

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1381 0

És la sisena vegada que la Confraria de Pescadors de Blanes signen aquest acord, que permetrà donar ocupació a les persones amb discapacitat intel·lectual usuàries d’Aspronis, a la Llotja blanenca.

En aquesta ocasió, el conveni té vigència de maig a octubre, i recull les tasques que ha de dur a terme un treballador en horari de tarda: vendre les entrades a la llotja, passar un audiovisual i proporcionar informació al públic assistent.

Els pescadors renoven amb aquest acord el seu compromís en la inserció laboral i la integració dels col·leciuts que pateixen risc d’exclusió social, tot apostant per la protecció del treball de les persones més vunerables.

Eusebi Esgleas i M. Dolos Oms signant el conveni.

Eusebi Esgleas i M. Dolors Oms signant el conveni.

A banda d’aquest conveni, Aspronis ocupa mitjançant el Centre Especia de treball El Vilar, 120 persones amb discapacitat del Maresme i La Selva. Aquestes persones realitzen diverses tasques en serveis com ara el de jardineria, arranjament de parcs infantils i mobiliari urbà, senyalització viària, gestió de residus, neteja de vehicles i d’oficines, entre altres.

L’entitat també ha inserit a dia d’avui més de 50 persones en l’empresa ordinària, amb seguiment i suport per a l’adaptació del treballador amb discapacitat al lloc de feina.