radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Breus 250 establiments participaran a la Lloret Night Shopping

250 establiments participaran a la Lloret Night Shopping

COMPARTEIX-HO
, / 847 0

La iniciativa permet organitzar tot tipus d’espectacles a la via pública i tenir els comerços oberts fins a dos quarts d’una de la matinada. L’oferta més estesa són les actuacions musicals, com la que organitzen conjuntament l’estanc Bertran i el restaurant La Pampa. Una altra iniciativa que cridarà l’atenció són els “aparadors vivents”, que són models que fan de maniquí dins dels aparadors. se celebra aquest divendres a la nit al centre del municipi, coincidint amb el primer dia del Lloret Formula Weekend; un cap de setmana farcit d’activitats relacionades amb la Fórmula 1, ja que diumenge es disputa el Gran Premi al Circuit de Catalunya.