radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Societat Ja es poden fer les preinscipcions per la llar d’infants  Palafollets

Ja es poden fer les preinscipcions per la llar d’infants  Palafollets

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 955 0

Després de les jornades de portes oberts que s’han anat realitzant en les darreres setmanes, des d’avui dimarts ja es poden començar a presentar les sol·licituds de preinscripció per la llar d’infants del nostre municipi. Així doncs, des d’avui i durant deu dies es podran portar personalment les sol·licituds a l’escola de Música i Dansa, en horari d’oficina.

Per poder formalitzar aquesta preinscripció és necessari presentar un original i una fotocòpia del DNI, passaport o altres documents d’identitat de la persona sol·licitant (pare, mare o tutor legal), i també original i fotocòpia del Llibre de Família o document relatiu a l’estat civil. Fan falta també el full d’empadronament o el certificat de convivència i quatre fotografies de carnet. Ho explica la tècnica d’ensenyament de PLF, Sílvia Pizarro.

Un cop feta la preinscripció, es valorarà cada demanda atenent a diferents criteris. Les llistes provisionals d’admesos es donaran a conèixer el 26 de maig i a partir d’aquí s’obrirà un període de tres dies per poder fer reclamacions als resultats.

A l’hora de donar punts als nens i nenes que sol·licitin plaça a la llar, es valorarà que s’estigui empadronat a Palafolls, que es tingui germans matriculats al mateix centre educatiu (o de pares i mares que hi treballen), i la renda anual de la unitat familiar, que aportarà entre 5 i 30 punts en funció de si la renda és més o menys alta.

També es valoraran aspectes com si es tracta de família nombrosa o monoparental, o bé si es pateixen disminucions o malalties cròniques.

La llista definitiva d’admesos a la llar Palafollets es donarà a conèixer el 5 de juny,  i del 8 al 12 del mateix mes, serà quan es podrà formalitzar definitivament la matriculació dels infants.

Enguany el centre oferta 8 places per a nadons de 0 a 1 any, 30 places per a alumnes d’1 a 2 anys i 30 més pels qui fan el curs previ a l’entrada a l’escola.