radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Cultura El Festival Singulars de Palafolls s’acomiada aquest dissabte

El Festival Singulars de Palafolls s’acomiada aquest dissabte

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 883 0

Els encarregats de posar el punt i final al cicle seran Laia Vehí i Halldór Mar. La primera, que justament el dia del concert celebrarà el seu 26è aniversari, va néixer  a Figueres i que acaba de treure el seu primer EP. L’altre, un islandès que s’ha dedicat a versionar els grans himnes de la nova cançó catalana, com ara el “país petit” de Lluís Llach o “el vent”, de Raimon, a l’anglès.

Dues propostes pràcticament antagòniques que convergiran la nit de dissabte al Casal d’avis de Palafolls.

Xavier Sitjà, un dels organitzadors d’aquest cicle, iniciat a mitjans de març, ha parlat de la trajectòria de l’internacional, Halldór Mar, un dels caps de cartell del 1r Singulars.

Es preveu un altre ple aquest dissabte per veure l’última actuació dels Singulars. Un cicle que buscava  un format més familiar, més íntim i proper amb els artistes. El mateix Sitjà diu que molts cantants han optat per aquest tipus de concerts, que, a més, ajuden a introduir als més petits als espectacles musicals.

El Singulars acabarà la seva primera edició després de 4 jornades  de concerts organitzats per l’entitat local Bang Cultura.

El primer d’aquests concerts, el de Gerard Quintana i Xarim Aresté va ser el més exitòs pel que fa al públic, ja que van omplir amb escreix les 200 entrades que s’han posat a la venda per a cada jornada