radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Breus Dos ferits lleus en un accident de moto al veïnat de Ca la Guidó de Blanes

Dos ferits lleus en un accident de moto al veïnat de Ca la Guidó de Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 905 0

Com a resultat de la col·lisió entre un cotxe i una moto, han resultat ferits lleus els dos integrants del vehicle de dos rodes. Els ferits, que després del xoc seguien conscients, són pare i fill i han estat traslladats de l’Hospital Comarcal de Blanes. Segons fonts policials, el pare es queixava de dolor a les cames, i el fill, al braç. Una patrulla de trànsit de la policia local de Blanes ha intervingut en l’accident, i també hi ha participat la grua i dues ambulàncies. L’accident s’ha produït aquesta tarda, a un quart de sis.rontonda_calaguido3