radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Breus Calella s’omplirà de roses i llibres i farà un reconeixement pòstum a Jordi Amat

Calella s’omplirà de roses i llibres i farà un reconeixement pòstum a Jordi Amat

COMPARTEIX-HO
, / 570 0

Calella s’omplirà de roses i llibres i farà un reconeixement pòstum a l’historiador calellenc

Serà, com no pot ser d’altra manera demà dimecres 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, quan Calella s’omplirà de roses i llibres per commemorar la festivitat. Durant tot el dia, a la plaça de l’Església s’ubicaran les diverses parades de llibres i roses, de les entitats de la ciutat. I les vuit del vespre, a l’Espai Mercat (sala polivalent del Mercat Municipal), Calella nomenarà fill predilecte de la ciutat a l’historiador Jordi Amat, segons es va acordar, per unanimitat, al Ple municipal de la ciutat, el passat 9 d’abril.