radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Esports Quatre victòries i tres derrotes dels equips de basquet palafollenc

Quatre victòries i tres derrotes dels equips de basquet palafollenc

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 659 0

El sènior masculí ho tenia difícil, ja que s’enfrontava al líder la categoria, el Palafrugell. El matx va acabar amb un resultat de 55 a 84 i la propera jornada tindrà lloc contra La Cellera, que ocupen la tercera plaça. De moment l’equip palafollenc, es manté en la 12ena a falta de tres jornades per acabar la competició.

El Sots21 va fer un nou paper contra el Nou Caules de Vidreres, obtenint un resultat final de 74 a 52. En aquests moments pugen fins la 13a posició i la propera jornada jugaran a Hostalric, que són 7ens.

El Cadet també es va enfrontar als de Vidreres, però en aquest cas jugava fora de casa. Tot i això l’equip també va sortir victoriós, amb un contundent 62 a 84. A dia d’avui són encara 9ens a la taula, i la setmana que s’enfronten a l’Athlètic Silenc, que lideren la competició.

En la categoria Mini, el Palafolls, que en aquests moments són segons, va vèncer el Banyoles 51 a 77. El proper partit serà contra el Torroella B, que intentarà retallar distàncies, ja que són 4ts a només 1 punt per sota els palafollencs.

Pel que fa als equips femenins, el Cadet va tenir la victòria molt a prop tot i la dificultat que presentava el partit. Jugaven contra el Blanes, que són líders, i la diferència va ser de només 5 punts: 62 a 67. Segueixen sisenes, però tenen una molt bona oportunitat de pujar posicions si guanyen les de La Vall d’en Bas, la propera jornada, ja que només les separa un punt.

I si les cadets van ser a prop de guanyar, les de l’infantil encara més. També jugaven contra el Blanes, que també és líder, i van perdre de només tres punts, amb un resultat de 45 a 42. La setmana que ve descansaran.

L’única victòria femenina va ser pel Mini, que va superar per deu punts l’Olot. Ara són vuitenes i la setmana que ve jugaran contra el Sol Gironès Bisbal, que són terceres.