radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Societat Palafolls suspèn un any l’atorgament de llicències a clubs de fumadors

Palafolls suspèn un any l’atorgament de llicències a clubs de fumadors

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 662 0

La decisió de l’Ajuntament deixarà en suspens les sol·licituds que es presentin per tal d’obrir aquest tipus d’establiments durant un any. L’ajuntament vol esperar redactar un Pla Especial per regular aquesta activitat, per tal de determinar on es poden situar i tenir planificades les condicions urbanístiques d’emplaçament, com ara les possibles ubicacions, els accessos o les distàncies respecte a altres activitats.

Segons explica el regidor d’urbanisme, Josep Rueda, ja hi havia persones interessades en obrir un local d’aquestes característiques a la nostra vila, i davant la manca d’un planejament específic s’ha optat per suspendre l’atorgament de llicències.

La Junta de Govern Local va aprovar aquesta suspensió a mitjans de març . I és que en l’actualitat no es disposa d’un marc legal clar que reguli específicament el funcionament d’aquesta activitat. Des del Departament de Salut s’estan treballant diverses línies d’intervenció i s’ha avançat que la propera tardor podria entrar en vigor una ordre que reguli determinats aspectes i limitacions d’aquests locals.

Així doncs, en el temps que dura aquesta suspensió la regidoria d’Urbanisme vol esperar a aquest marc legal per redactar el pla especial local que ha de servir per regular aquestes activitats al nostre municipi, com explica el mateix regidor.

La suspensió afecta a l’atorgament de llicències tant d’edificació, reforma, rehabilitació i ampliació d’activitats o usos concrets i altres autoritzacions municipals que tingun per finalitat l’establiment de clubs de fumadors de PLF.