radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Cultura L’Orquestra de la Bona Sort celebra el seu 12è aniversari a Palafolls

L’Orquestra de la Bona Sort celebra el seu 12è aniversari a Palafolls

Cultura Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 818 0
10477372_805846156162916_1005386380213087691_n

Portada del còmic, amb il·lustració de Miquel Rabert

L’acte central de la celebració quedarà emmarcat en la celebració de Sant Jordi al nostre municipi, aquest dijous. A les 12 del migdia els components de l’orquestra de la Bona Sort faran un concert, amb el seu repertori basat en versions d’altres grups musicals.

Però la novetat més destacada és la presentació del còmic que han editat recentment amb l’objectiu de donar a conèixer en primer lloc, quin és el motiu de la seva existència i segon, la trajectòria que ha seguit el projecte social nascut ara fa 12 anys. El còmic, que porta com a subtítol “Un conte  de música i follia fet realitat” està escrit per Lluïsa Bosch, Joan Tresserras i Valentí Agustí i il·lustrat pel torderenc Miquel Rabert, qui ja ha il·lustrat altres llibres i contes.

L’Orquestra de la Bona Sort està dirigida per José Manuel Pagan, compositor entre d’altres de la premiada BSO de la Pel•lícula Pa Negre i assaja al Molí d’en Puigvert de la nostra localitat.

La Orquestra de la Bona Sort està integrada per persones amb malalties mentals usuàries del centre de dia de Malgrat i PLF, es va crear com a mètode terapèutic com a part de la Comunitat Terapèutica del Maresme i des de la seva formació ha actuat en diferents concerts arreu de Catalunya i també a Alemanya.