radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00-13:00
Home Breus L’administració de Loteria de Tordera reparteix el 1r premi de la loteria nacional

L’administració de Loteria de Tordera reparteix el 1r premi de la loteria nacional

COMPARTEIX-HO
, / 539 0

El primer premi del sorteig de la Loteria Nacional d’aquest dissabte, 18 d’abril, corresponent al número 71.939, s’ha venut a Tordera. L’Administració de Loteria torderenca, situada a la Plaça de l’Església, ha venut quatre sèries (40 dècims) d’aquest número. Segons el responsable de la Loteria, Joaquim Escolano, que s’ha mostrat content d’haver repartit aquest premi, el de dissabte és el més important que han donat des del 2008, quan van repartir un cinquè del sorteig de la Loteria de Nadal.