radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Minut a MinutDimarts, 14:00 -15:00

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-18:00
Home Política CiU prescindeix de Campolier, que es presentarà per una candidatura independent

CiU prescindeix de Campolier, que es presentarà per una candidatura independent

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 711 0

Aquesta setmana el veterà alcalde de Sta Susanna ha rebut per carta la notícia que ja no compta per la federació com a candidat per a les properes eleccions municipals al poble veí.

La raó oficial és que CiU vol “anar renovant capçaleres amb nous perfils”. Però a ningú se li escapa que Campolier s’ha tornat una pedra a la sabata per la federació sobretot pel procés judicial en què està immers l’alcalde i que determinats sectors de Convergència han utilitzat també per reclamar la marxa de Campolier.

Segons publica El Punt Avui, l’alcalde de Sta Susanna ja ha comunicat per carta que dimiteix de les seves funcions i es dóna de baixa del partit on milita des del 87. Campolier els retreu que després de 30 anys els responsables del partit no li hagin notificat la decisió personalment.

Aquest cop de porta, però, no significa que Campolier es retiri de la política. De fet ja ha anunciat que  les properes eleccions optarà a la reelecció amb una agrupació d’electors amb el nom Ara i Sempre Santa Susanna.

Joan Campolier, que va ser inhabilitat durant 4 anys per prevaricació, destaca que ja tenia a punt el programa electoral treballat amb Unió i que espera revalidar la confiança dels ciutadans. I és que sempre que s’ha presentat, Campolier ha guanyat per amplia majoria absoluta.

Per a les properes eleccions el cap de llista de CiU serà Jordi Cusachs, qui ja havia estat regidor amb Campolier. Aquest mandat havia ocupat les àrees de Medi Ambient i Obres Públiques, però va plegar un any després de les eleccions del 2011.