radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Inici » Recuperen una balena amb bec de Cuvier a les platges de Mataró

Recuperen una balena amb bec de Cuvier a les platges de Mataró

COMPARTEIX-HO
, / 904 0

La Xarxa de Rescat de Fauna Marina va rebre dissabte passat l’avís que hi havia un cetaci de més de 3 metres encallat a la costa de Mataró. Degut que el lloc era de difícil accés i a l’estat de descomposició en què es trobava l’animal es va decidir que l’Ajuntament retiraria el cadàver per a fer-ne el tractament corresponent.

Es tracta d’un exemplar de bec de Cuvier un tipus de balena encara amb aspectes desconeguts com ara la seva reproducció. Tot i que s’han observat alguns exemplars vius en aigües de Catalunya, l’últim encallament d’un zifi a Catalunya va ser fa més de deu anys, per la qual cosa es tracta d’una dada important.