radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00-20:00
Home Breus Recuperen una balena amb bec de Cuvier a les platges de Mataró

Recuperen una balena amb bec de Cuvier a les platges de Mataró

COMPARTEIX-HO
, / 813 0

La Xarxa de Rescat de Fauna Marina va rebre dissabte passat l’avís que hi havia un cetaci de més de 3 metres encallat a la costa de Mataró. Degut que el lloc era de difícil accés i a l’estat de descomposició en què es trobava l’animal es va decidir que l’Ajuntament retiraria el cadàver per a fer-ne el tractament corresponent.

Es tracta d’un exemplar de bec de Cuvier un tipus de balena encara amb aspectes desconeguts com ara la seva reproducció. Tot i que s’han observat alguns exemplars vius en aigües de Catalunya, l’últim encallament d’un zifi a Catalunya va ser fa més de deu anys, per la qual cosa es tracta d’una dada important.