radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » Victòries del Sènior masculí, el Mini i el Cadet femení de bàsquet de PLF

Victòries del Sènior masculí, el Mini i el Cadet femení de bàsquet de PLF

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 621 0

El sènior masculí va superar el Porqueres, que són 5ens a la taula, en un partit molt ajustat, com demostra el resultat, que finalment va ser de 63 a 67. La setmana vinent  tenen un partit difícil, contra el Palafrugell, que lidera el grup en aquesta categoria.

El Sots21 no va tenir tanta sort. L’equip de Llagostera, que ara mateix són 6ens, va superar els locals 46 a 67. Npva oportunitat la propera jornada contra el Nou Caules de Vidreres, que són 12ens a només dos punts dels palafollencs, que són cuers.

El Cadet masculí va rebre el 4t equip de la taula, el Palafrugell, que va saber jugar les seves cartes i va acabar vencent els locals 52 a 68. La setmana que ve descansaran.

El Mini va guanyar de vint punts, a casa, contra els 9ens, La Salle Palamós, i es mantenen a la 4a posició a l’espera de jugar contra el Banyoles, que són últims, la setmana vinent. Aquest equip és a 4 punts del primer de la taula.

Força diversitat entre els equips femenins. El Cadet, que són 6enes, va guanyar el Montesori Palau per 31 a 54, i la setmana que ve rebran a casa el Blanes, que és l’equip que lidera la classificació.

L’Infantil no ha jugat aquesta setmana, i de fet ho farà aquest dimecres dia 15, a ¼ de 7 al Palahuet, on rebran el Bescanó.

El Mini va perdre 77 a 45 a Llagostera, quedant-se a la 8ena posició, la penúltima. La propera cita és a Olot, que tanquen la taula.