radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
El Maresme registra un 80% d’ocupació hotelera durant la Setmana Santa
, / 728 0 0

El Maresme registra un 80% d’ocupació hotelera durant la Setmana Santa

Comarcal Turisme

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal El Maresme registra un 80% d’ocupació hotelera durant la Setmana Santa

La nostra comarca lidera els valors màxims d’ocupació pel que fa als establiments ubicats a les comarques de costa, amb gairebé un 81% de les habitacions plenes.

En el global de les comarques barcelonines, la xifra es situa en un 60%.

L’ocupació en els establiments hotelers de la província a la primera part de la Setmana Santa, dies no festius ha registrat un creixement molt similar al dels dies festius, 3 punts respecte el 2014, i se situa en el 57%.

L’ocupació més alta dels dies laborables l’ha registrat la nostra comarca (66%), que de fet és la que té la concentració més significativa de places hoteleres de la província de Barcelona, amb  més de 32.000 places. En general, a la demarcació, durant els dies festius de la Setmana Santa, el nivell d’ocupació dels establiments hotelers  ha estat del 71%, superior al de l’any anterior, i la millor xifra dels últims quatre anys.

 

L’ocupació en els càmpings de la província (que formen les marques Paisatges Barcelona, Costa de Barcelona i Pirineus)  ha augmentat, i se situa pràcticament en un 70% en els dies festius i en un 53,2 els dies no festius. Els càmpings que formen part de la marca Costa de Barcelona-Maresme, és a dir de la nostra zona, han assolit una ocupació d’un 57%.

 

La Setmana Santa és un període clau pels càmpings, igual que pel turisme rural, ja que es veu més exposat a les inclemències meteorològiques (pluja, vent,..) que d’altres tipologies d’allotjament.