radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Esports Malgrat acull dues competicions d’esport adaptat aquest diumenge

Malgrat acull dues competicions d’esport adaptat aquest diumenge

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 821 0

Es tracta de la Copa Generalitat de Petanca i el Campionat de Catalunya d’Handbol que es celebraran a les  pistes de la plaça Camp de la Figuera i el Pavelló Germans Margall respectivament.

La Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL) prepara la tercera edició de la Copa Generalitat de Petanca, amb tres categories i diversos nivells: unificats, avançat, intermig i inicial. La de petanca és una de les disciplines amb més participants, de fet comptarà amb més de 180 jugadors i on 6 dels equips seran unificats, és a dir, formats per persones amb i sense discapacitat. Les partides de petanca es duran a terme entre les 10 i 2/4 de 3 al matí i a partir de ¾ de 4 a ka tarda. L’entrega dels premis als guanyadors es farà a les 6 de la tarda.

El Campionat de Catalunya d’Handbol arriba aquest any a la vuitena edició, amb la opció de “Proves adaptades” per aquells esportistes que per diferents motius no poden competir en la categoria per equips, ja sigui per un baix nivell o per la  manca de companys per formar un equip sencer. En total hi participaran una  60a d’esportistes, entre els que hi hauran els membres de la Selecció Catalana que competirà als Special Olympics World Games de Los Àngeles aquest estiu.

Els partits d’aquest esport seran en el torn de matí, de 10 a 2 i a la tarda, de 3 a 5. L’acte de lliurament de trofeus es farà a ¼ de 6.

Els dos tornejos de l’any passat es van dur a terme, també conjuntament, a Castellar del Vallès amb més de 300 participants al torneig de petanca i amb set equips al campionat de Catalunya d’handbol adaptat