radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
, / 759 0

ICV-EUiA  aposta per la joventut per regenerar la política local

COMPARTEIX-HO
Home Política ICV-EUiA  aposta per la joventut per regenerar la política local

Dissabte es va fer la presentació de la candidatura dels ecosocialistes per a les properes eleccions municipals a PLF. La formació, que es va definir com hereva dels comunistes,  aposta per la joventut per tal de regenerar la política local sense oblidar  les polítiques per a la gent  més gran. El cap de llista d’ICV EUiA, Juan Andrés Osorio, creu que cal persones no “tacades” pel sistema actual.

Osorio va presentar els 5 primers membres de la candidatura, amb una mitjana d’edat de 30 anys. Aquesta aposta per la joventut es veu en el número 2 de la candidatura, Aleix Asuar, de 20 anys, o amb el número 3, Tico Tigram, de 24.

Un dels pilars del programa electoral dels ecosocialistes és el compromís pel Rescat Social, amb el que a nivell local, la formació aposta per lluitar contra les desigualtats, les retallades i impulsar les polítiques socials. Diu Osorio que es tracta de tornar a posar el ciutadà en el centre de les polítiques.

En aquest sentit la formació aposta per municipalitzar l’empresa d’aigües municipals, muntar una cooperativa de professionals que ajudi a trobar feina als aturats del nostre municipi o a posar en lloguer social els pisos  buits propietat dels bancs.

L’acte de presentació es va fer dissabte a la mateixa hora que, si no s’hagués prohibit, haurien desfilat els exlegionaris pels carrers de St Lluís. En aquest sentit Osorio va defensar un municipi antifaixiste i antiracista.

L’acte de presentació de la candidatura d’ICV EUiA va comptar amb la presència de Facu Diaz, director de la Tuerka News, que va assegurar que l’Ajuntament ha de ser l’altaveu de la lluita del carrer i amb Eloi Esposito, coordinador d’Alternativa Jove a Catalunya, que va destacar el nostre municipi i la nostra zona com a bastió de la joventut dels ecosocialistes.