radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Home Breus El Santuari de Blanes estrena millores en motiu de l’Aplec del Vilar

El Santuari de Blanes estrena millores en motiu de l’Aplec del Vilar

COMPARTEIX-HO
, / 542 0

La celebració del tradicional Aplec del Vilar que marca el tancament oficial dels actes de la Setmana Santa a Blanes, on avui ha estat festa local, ha comptat enguany amb una novetat pel que fa a la mateixa instal·lació de l’ermita. Es tracta de les millores que s’han realitzat durant aquests darrers dies a la part de l’edifici on s’allotja la imatge de la verge del Vilar, que dóna nom a aquest paratge del municipi. S’ha instal·lat diverses mesures de seguretat per protegir la imatge de la verge i garantir a l’hora que el lloc de culte estigui obert perquè els devots puguin seguir anant a venerar-la.