radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Breus Crema una fregidora a l’hotel Luna Park de Malgrat de Mar

Crema una fregidora a l’hotel Luna Park de Malgrat de Mar

COMPARTEIX-HO
, / 677 0

Ensurt a les cuines de l’hotel malgratenc, situat al C/Cristóbal Colón número 12, on dimarts a la tarda s’ha declarat un incendi. L’avís de foc als bombers de la Generalitat s’ha donat a les 7 .20 i s’ha activat 5 dotacions, tot i que de les quals finalment només hi tres hi ha hagut de participar.

Segons els Bombers de la Generalitat, el mateix hotel hauria desallotjat els seus clients i els ha dirigit cap a la zona de les piscines, per evitar problemes majors.  El foc s’hauria originat en una fregidora de l’hotel de set plantes, i finalment ha quedat només en un ensurt, ja que a 2/4 de 8 ja estava controlat i cinc minuts després, els bombers el declaraven totalment extingit i minuts després han estat ventilant la zona de l’incident.