radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dilluns, 10:00-13:00
El PP de Palafolls tanca el cicle de trobades territorials amb els veïns
, / 762 0 0

El PP de Palafolls tanca el cicle de trobades territorials amb els veïns

COMPARTEIX-HO
Home Política El PP de Palafolls tanca el cicle de trobades territorials amb els veïns

Una trentena de persones van participar aquest dissabte, a l’acte de precampanya del Partit Popular, celebrat al Cim de Miralles.

L’alcaldable del PP a PLF, Oscar Bermán, va fer d’aquesta manera la seva presentació davant els veïns de Ciutat Jardí i Sant Genís. A més a més, va parlar dels eixos principals que conformen el full de ruta del seu partit i sobre els que volen treballar a PLF durant els propers 4 anys.

En aquest sentit, ha apuntat que la seva principal preocupació és la taxa d’atur, i les mesures que volen emprendre respecte aquesta problemàtica. Ha parlat d’un sistema d’ajudes encarat als ciutadans amb problemes de vivenda o de feina. Segons el popular, la gent gran i la gent jove són els dos sectors de població en que centraran la seva atenció, especialment, durant la campanya electoral.

Bermán ha explicat que amb aquestes reunions volen escoltar els problemes i les queixes dels veïns, per tal de preparar el seu programa electoral.

Bermán va fer un balanç del mandat que s’acaba aquest mes de maig i de la seva relació amb l’equip de govern. Va lamentar que la col·laboració amb PSC i ICV-EUiA no hagi estat possible.

Els populars ja han organitzat reunions d’aquesta mena a Mas Carbó, Mas Reixach, Sant Lluís i Sant Genís. També afirmen haver-se reunit amb diverses entitats municipals i amb els centres educatius de PLF i han engegat també una enquesta de cara a la població en general.